PERHATIAN BISNES OWNER : Nak Fokus GROW Bisnes Anda Tanpa Perlu Fikir Nak Buat Facebook Ads ?

KAMI RUNKAN FACEBOOK ADS ANDA!

Servis “Jalan dan Urus Iklan”, khas untuk anda yang nak buat jualan di pelbagai platform. Servis ini lengkap seawal set up Business Manager sampai scale up ads. Serah kerja pening buat Facebook Ads pada kami. Anda fokus bina bisnes sahaja.

Anda selalu alami situasi ni?

Dah pernah cuba banyak cara macam delegate pada team sendiri atau outsource pada team lain. Tapi hasil masih tak berbaloi ?

Ini mungkin penyebab utama situasi ini terjadi

01

Tiada Strategi

Ramai antara sahabat bisnes owner sekarang ni yang memang tak ada susun strategi yang betul untuk bisnes mereka.

02

Tiada Skill

Kalau ada pon strategi nak buat. Masih ada kekangan bila tak ada skill yang diperlukan untuk execute strategi tu.

03

Tiada Masa

Strategi dan skill dah ada. Tapi masa pula kurang. Tak sempat nak handle urusan lain lagi dalam bisnes.

04

Salah Delegate

Bila delegate tugas run ads ni. Salah pula pilih orang yang nak disuruh buat tu. Sebab dia pon ada 3 masalah sebelum ni.

Selesaikan masalah ni lebih cepat lebih baik

Kini dibuka: Servis Jalan dan Urus Iklan Facebook Ads

Servis Iklan Facebook Ads ni kami buat sejak 2017 lagi. Alhamdulillah dah berjaya bantu ramai bisnes owner untuk grow bisnes mereka. Dari sekecil bisnes ribu2 saja, hinggalah naik ke puluh juta.

Apa skop kerja untuk Servis Jalan dan Urus Iklan Facebook Ads ni?

Advertising Strategy

Team Bumbu akan susun strategi yang paling sesuai untuk kempen iklan bisnes Tuan/Puan.

Run Ads Campaign

Team Bumbu akan run iklan Facebook Ads untuk bisnes Tuan/Puan dengan skill dan pengalaman kami.

Monitoring & Optimization

Team Bumbu akan monitor semua iklan yang berjalan dan ubahsuai atau tambahbaik mengikut keperluan.

Report & Advice

Team Bumbu akan sediakan laporan ringkas untuk Tuan/Puan tahu prestasi iklan secara harian, mingguan dan bulanan.

Kelebihan Ambil Servis Jalan dan Urus Iklan Facebook Ads

Ini Sebahagian Dari Hasil Kerja Bumbu Agency

Saya dah run ads dengan bajet berjuta dan dah capai jualan hingga puluh juta untuk client kami.

5/5

"58.5 Juta Sales telah kami bantu untuk bantu mereka sepanjang bersama dengan kami.. kita mula daripada scratch.. tanpa sedar.. pelbagai jenis cara telah kami buatkan untuk mereka.. "

5/5

"Hanya selepas beberapa kemaskini dari Team Marketing Expert Bumbu Agency buat pada campaign iklan client Sales naik kepada RM 2.4 juta Sebulan!! Ads spend client cuma RM87k sahaja"

Cara nak mula servis mudah saja

Hubungi saya di WhatsApp

Tuan/Puan boleh wasap saya guna butang kat bawah nanti. Jawab sikit soalan untuk saya tahu sesuai atau tak.

Buat pembayaran

Tuan/Puan boleh buat 1st payment untuk bulan pertama sebelum kami mula buat kerja.

Servis bermula

Kami akan ambil masa 7 ke 14 hari untuk buat persiapan bahan2 yang diperlukan. Kemudian servis akan bermula dari hari pertama iklan start berjalan.

Ini adalah antara client-client servis iklan kami

5/5

"Serius saya suka sangat"

5/5

"Alhamdulillah sales naik"

5/5

"Dapat banyak leads"

5/5

"Prospek baru masuk berjaya close deal"

5/5

"Alhamdulillah tak menang tangan layan prospek"

5/5

"Sale sepanjang ads jualan kasar mencecah 9k"

Harga sebenar upah Servis Jalan dan Urus Iklan Facebook Ads adalah

RM3000 untuk 14 hari

Akan tetapi, kami nak bantu untuk lebih ramai mampu untuk ambil servis ni. kami tawarkan servis ini dengan harga upah sebulan hanya..

RM1599 sahaja!

diskaun rm1401

Jumlah sama bayar gaji seorang staff newbie, tapi dapat hasil 1 tim marketing yang dah ada 9 tahun pengalaman buat iklan. Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup. Anda bakal terlepas untuk dapatkan diskaun RM1401 jika tidak grab sekarang. Masa terhad!

Upah 14 hari hanya bermula bila iklan start (Ads Trial)

Jika 4 Hari pertama tiada leads, Team Bumbu akan Refund semula duit tuan. Jangan risau,Tuan tidak akan rugi satu sen pun.

PERCUMA Sesi Konsultansi GROW Bisnes

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Anda bakal terlepas kerana slot servis yang terhad. kami hanya buka untuk bisnes tertentu sahaja supaya saya boleh betul2 fokus untuk bantu.

Dah baca & faham detail servis kami ni ? Betul2 berminat nak ?

Klik butang AMBIL SERVIS dibawah untuk terus whatsapp kami. Kita deal kat Whatsapp ya.

Soalan Lazim

Cadangan kami adalah minimum RM100 sehari atau bersamaan dengan RM10000 sebulan.

Sekiranya lepas sebulan, Tuan/Puan berpuas hati dengan kerja kami dan nak teruskan, kita terus saja sambung servis. Andai Tuan/Puan nak stop, hanya perlu inform kami saja. TIADA KONTRAK.

Maaf. Kami hanya ambil produk yang boleh dijual guna Fb Ads sahaja.

Boleh, jika 4 hari tiada leads,kami akan refund semula,tuan tidak akan rugi satu sen pun.