DAPATKAN HARGA CONTENT TERMURAH ANDA SEKARANG !

Tahukah presentation content yang cantik & menarik dapat tingkatkan TRUST bisnes anda!

Sekarang dah 2020 zaman content marketing tau. Kenapa??? Sebab content marketing adalah cara paling efektif untuk bagi audiences TAHU, KENAL & PERCAYA brand anda

Tolong jangan terlalu menjual, orang akan cepat bosan tau! Kos iklan juga akan jadi mahal Anda Owner Bisnes nak buat content tapi ada masalah seperti berikut?

FB & IG sendu tak tahu nak post apa?

Tak tahu & Tiada idea nak share?

Tiada kepakaran & tak reti nak edit?

Tak ada masa untuk menguruskan content?

Tak tahu nak sediakan content planning?

Tiada in house graphic designer?

Jangan risau! Kami #TeamBumbu sedia bantu hasilkan content marketing berkualiti tinggi dengan presentation yang premium, trendy dan eksklusif!

Dari segi content planning, graphic design, GIF video kami siapkan untuk anda yang pasti berpuas hati!

KENAPA PERLU DAPATKAN SERVIS DARI KAMI?

Kami berikan konsultasi PERCUMA untuk penghasilan content yang terbaik untuk bisnes anda

Team kami sangat berpengalaman dan pakar

Kami telah hasilkan beribu design untuk jenama Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia

Artwork 100% customize khas untuk brand anda dengan timeline yang optimum!

Anda boleh letakkan look & feel content yang diinginkan

Jom lihat hasil kerja professional kami yang wow!

Amacam, content yang kami buat memang nampak eksklusif dan gempak kan?

“Saya sangat suka hasil kerja mereka yang sangat teliti, kemas & hasil yang sangat memuaskan”
Fazliena Isa
Pemilik HANASKIN Solution, Bangsar
“Sangat mudah untuk berurusan, memang professional, mereka faham apa yang saya inginkan”
Fadli
Pemilik Kaptens Snack
“Saya dah tak pening kepala lagi untuk fikirkan idea content setiap bulan, segalanya TeamBumbu dah bantu siapkan. Memang awesome!
Zarwinie
Pemilik ZaAzra

Yesss, bila content marketing kita nampak premium & style, mudah je korang nak tarik traffic, auto closing & brand pun makin strong!

JAPPPPPP TUNGGU DULU….

Kami ada tawaran istimewa untuk anda!
Khas untuk 29 client terawal sahaja,
kami nak bagi 3 BONUS PERCUMA! MEMANG 100% PERCUMA!

BONUS 1 – Ebook Instagram Marketing Bernilai RM399!

BONUS 2 – Video Panduan IG Ads bernilai RM299!

BONUS 3 – Ebook Content Calendar bernilai RM199!

Wow! Ini memang super bonanza! Booking slot anda hari ini, kuota hanya dibuka 29 client terpilih sahaja sebulan!

Dapatkan servis Content Bank supaya bisnes anda lebih trusted!

Hubungi konsultan kami sekarang!