TIAP-TIAP BULAN ADA MASALAH SAMA, DUIT TAK CUKUP!!

Nak Mula Bisnes?

Nak ada ‘Extra Income‘?

Nak Bisnes Dari Rumah?

Tapi…

TAK PANDAI NAK BUAT BISNES

Nak buat bisnes tapi takut salah langkah? Semangat sangat nak dapat extra income, tapi tak ada ilmu nak buat bisnes?

TAK ADA MODAL UNTUK START BISNES

Nak start bisnes, tapi modal terhad. RM50 pun terasa besar sangat lagi-lagi bila susu, pampers anak dah nak habis.

TAK TAHU NAK MULA DARI MANA

Teringin nak berniaga tapi nak start macam mana..nak jual produk apa??

DUDUK RUMAH JAGA ANAK, TAK ADA PENDAPATAN

Terpaksa berhenti kerja demi menjaga anak-anak di rumah, nak beli macam-macam untuk anak-anak tapi tak ada pendapatan. Mana nak cari?

JANGAN RISAU, BIAR

Kami dari team chico.my HQ amat komited nak bantu anda berniaga hingga berjaya!. Bukan sekadar untuk menjana income, tetapi juga untuk bina diri anda menjadi usahawan yang hebat dalam perniagaan! Kami bina team agen yang hebat dengan nama team #chicofamily!

TAK PERLUKAN MODAL

Kami tak minta 1 sen pun modal wang ringgit, jangan risau...

STOK TAK PAYAH PEGANG

Taku kena pegang stok? Di Chiko.my anda tak perlu ada stock di tangan pun.

DIAJAR DARI AWAL..

Dari mula join, sampai berjaya buat sales semua akan diajar langkah demi langkah.

PRODUK YANG MEMPUNYAI PERMINTAAN TINGGI!

APA LAGI YANG BEST KALAU JOIN AGENT TEAM CHICO.MY?

Banyaaak kelebihan apabila join team kami ! Ini beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan team #chicofamily ni! Yang tak tahu mana nak mula, jangan risau, Team chico.my HQ akan pastikan agar coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru sentiasa on track!

BISNES TANPA MODAL

Tak perlu keluar satu sen pun.. Semuanya Chico.my HQ akan berikan secara PERCUMA!

TAK PERLU PEGANG STOK

Ya betul! Anda tak perlu pegang stok. Semuanya HQ yang uruskan.

PERMINTAAN PRODUK YANG AMAT TINGGI

Chico.my ada bermacam-macam jenis alat bantuan mengajar, produk pendidikan, educational toys dan bermacam lagi produk yang insyaAllah dapat bantu ibu ayah dan guru-guru di luar sana mendidik anak-anak dan merangsang perkembangan mereka dari awal usia! Semuanya hot demand items!

GANJARAN SETIAP BULAN

Chico.my HQ akan reward agent dengan sales tertinggi setiap bulan. Bestnyaa! Reward pula bukan 1 je, banyaakk! Dah la dapat komisen terus setiap kali buat sales, dapat extra reward lagi.

BELI SENDIRI DAPAT DISKAUN, JUAL DAPAT UNTUNG

Ye betul, kami tak marah pun, kalau anda jadi ejen sebab nak beli untuk diri sendiri je, untuk anak-anak... Margin untuk ejen ni lebih 10%-25% tau. Haa, kan boleh tambah extra income, duit poket , duit simpanan...

BAHAN MARKETING DISEDIAKAN SEPENUHNYA!

Kami di chico.my HQ ada team designers yang sangat creative menghasilkan pelbagai bahan marketing yang cantik-cantik.. KHAS UNTUK ANDA gunakan untuk sebarang promosi. Tinggal promo sahaja di segala channel social media anda ! Mudah ke mudah??

MODUL , MENTORING DAN COACHING DIBERIKAN SECARA PERCUMA

Haaa.. ni yang paling MAHAL dan BERHARGA dalam team kami! Once join team #chicofamily, anda akan mendapat business guide dan coaching PERCUMA! Juga ilmu-ilmu pemasaran tanpa modal (zero cost marketing). Coaching A to Z untuk menjual di shopee pun ada! Nak ke nak??

Jappp.. ada Ebook free kami nak bagi lagi niee…!!

Jadi bagaimana??

Kami nak ajak anda  bersama  menjadi usahawan hebat , ubah diri dari ZERO ke HERO dengan team #chicofamily!

 

BUKTI REWARDS KEPADA TEAM

DAH READY NAK JOIN KAMI?

KALAU MASIH KURANG JELAS..

‘Saya nak tahu lebih dalam lagi tentang chico.my ni. Siapa pengasasnya??  Boleh percaya ke?’

(Saya nak teruskan membaca) 

KAMI ADA FOUNDER YANG HEBAT UNTUK PASTIKAN KITA BERSAMA BERJAYA!

Founder Chico.my, Puan Nur Jannah Roslan (lebih dikenali sebagai Teacher Jannah), adalah seorang Researcher and Developer untuk Production  and Publication , juga Consultant  dan Trainer di salah sebuah tadika swasta ternama di Malaysia. Beliau juga mempunyai pengalaman  mengajar kanak-kanak pra sekolah lebih dari 10 tahun!

Demi minat dan komitmennya dalam dunia pendidikan, beliau mewujudkan sebuah platform  untuk kongsikan /hasilkan pelbagai  produk pendidikan untuk bantu semua ibubapa dan pendidik merangsang perkembangan anak-anak, menjadi anak-anak yang berfikiran kritis,  kreatif, komunikatif, dan hebat berkolaboratif . 

Teacher  Jannah juga optimis dalam membantu ibubapa dan pendidik dalam bersama  menghasilkan anak-anak muslim yang lebih  bijak, hebat dan kuat jati diri sebagai khalifah Allah! Beliau sendiri adalah seorang  ibu dengan 4 orang anak-anak kecil yang sedang  usaha mendidik anak-anak menjadi bijak dan soleh-solehah. Ameen!

Bukan itu sahaja, Teacher Jannah sudah mula berbisnes sejak tahun 2014 lagi dan beliau gigih menuntut ilmu dan mengaplikasikan segala teknik-teknik dan strategi dalam bisnes. Beliau sangat komited untuk kongsikan kepada semua team #chicofamily bersama menjadi usahawan hebat yang terus maju!

Oh ya.. dalam team kami, bukan Teacher Jannah sorang je yang akan coach anda. Tapi kami akan datangkan orang-orang hebat yang punyai pengalaman dan telah berjaya dalam dunia bisnes atau pendidikan anak-anak! InshaAllah!

Jadi.. dah lebih yakin  sekarang untuk JOIN #ChicoFamily?

"YA! SAYA NAK JOIN SEKARANG!"

‘Saya dah ready nak join #ChicoFamily untuk ubah hidup saya.’

×

Hello!

Click our representatives below to chat on WhatsApp for more details or inquiries.

× How can we help you?