70% Diskaun Untuk Masa Terhad

PERHATIAN!
“SERIOUS SENANG GILE HIDUP BILE ADA WEBSITE..
TAK PAYAH NAK LAYAN KERENAH ORANG TINGGAL POS ORDER JE!”
-Syazwana Akmal dari Shah Alam
(Sehari minimum order 50 parcel!)


JERUNGWEB

Anda Hadapi Masalah-Masalah Ini?

Muak Hadap Whatsapp Hari Hari

Stress Layan Kerenah Customer

Serabut Staff Ramai Overhead Tinggi

Tak tahu Nak Buat Website Sendiri

Dah Cuba Bermacam-Macam Cara Tapi Hidup Masih Tetap SUSAH ?

Quick replies

Dulu awal awal start dapat whatsapp fuh melompat seronok gila rasa. tu belum dapat close lagi. tapi tu awal dulu la. sekarang dah muak rasa dah macam takda life. Makan, minum, mandi, tidur, shoping, drive, dating semua bende la asyik hadap whatsapp. tak hadap sale tak masuk pulak. dah setting quick reply cun mana pun tetap kena reply manual juga. siap ada customer yang ade main call call lagi la kacau

Customer Service

Sebab kerja melayan customer ni macam jenis perangai jumpa. Rase macam dah layan habis sopan. Tapi kadang tu barang dah pos lambat sampai pun nak salahkan kita jugak apa ingat kita ni tokey poslaju ke ade kene mengena pulak. tu belum lagi yang jenis minta diskaun minta freegift dah minta macam – macam patu tak beli pulak. haih kalu hati tak kental silap hari bulan boleh stress sampai gila woo

Upgrade Staff

Ingat nak auto kan bisnes ni kena lah assign ramai staff. Sekali overhead alamak meninggal. nak cover kena la recruit lagi ramai sales team tapi nak handle staff ni pun memerlukan kepakaran yang tinggi. yela bukan semua yang kita gaji kan tu betul nak kerja. masa interview janji boleh bantu naikkan sale kita la bila dah dapat main main. dah la gaji demand tu belum ade yang pencuri sale masuk acc sendiri.

Upah Designer

Bukan senang nak cari orang buat website yang bagus ni. Kalau ada yang bagus pun harga ya ampun level bangsawan. katanye sebab skill die bagus dan pengalaman membangun website bertahun padahal modal die hosting dengan domain je. kalu dapat yang upah murah pulak kerja asal boleh tangkap muat bila complain tak memuaskan habis kite pula dimakinye balik.

▶ Selalu dah nampak iklan sponsored yang lalu kat facebook tu terus link direct website.memang trend dah sekarang tapi tu la tak tahu nak buat camne

▶ Pernah cuba cuba nak tukar cara menjual guna website tapi tu la bile nak upah orang rm1000 tak lari la. mahal. terus pendam sampai sekarang

▶ Memang nak guna website sebab ramai juga peniaga on9 cakap guna website bagus. banyak boleh jimat. jimat pekerja jimat masa jimat cost jimat henpon jimat overhead jimat emosi tapi takda orang nak ajar. bile belajar sendiri dekat google dekat youtube pening kepala..

🔥 Tak perlu risau, ebook Jerung Web lah solution yang paling SENANG, MURAH DAN TERBAIK

Cuba bayangkan bila anda dah tahu teknik dan ilmu buat website ni. masa tu tak payah lagi dah pening pening layan whatapp layan customer time tidur pun duit masuk.

ada produk lain nak jual terus je buat website sendiri modal baru bape je. tu pun skali bayar. nak jual 100 produk sekali gus pun takda masalah

100% hidup berubah tak perlu lagi bersusah payah.

silap silap anda pula boleh ambil upah untuk orang lain atau ejen anda sendiri

ingat… work smart not work hard.

MEMPERKENALKAN

100% MURAH, BERKESAN DAN MUDAH DIFAHAMI!

Ditulis KHAS sesuai untuk yang zero

EBOOK JERUNG WEB

Cara Buat Website

Kelebihan ebook Jerung Web

🔥 Step by step beli hosting murah yang dapat free domain

🔥 Cara setup website yang menjual

🔥 Rahsia plugin power yang create awareness & urgency

🔥 Setup hingga 10 email bussiness anda cth : [email protected]

🔥 Setup payment gateway yang customer bole bayar terus melalui website

🔥 Cara setup fb ads fb pixel untuk multiple fb bussiness account

🔥 Dan banyak lagi rahsia dan teknik khusus untuk anda bina website power

Siapa Yang Wajib Dapatkan Ebook Jerung web ni?

✅ Mereka yang baru nak belajar meniaga dalam online

✅ Mereka yang meniaga online tapi post dekat group je

✅ Mereka yang penat meniaga menggunakan whatsapp

✅ Mereka yang nak cut cost pekerja

✅ Mereka yang dah penat pusing 1 malaysia cari designer web murah

Dah Lebih Daripada
379
pembaca jerung web bulan ni berjaya menghasilkan sale 5 angka

Betul ke Panduan dan Setup dalam Ebook Jerung Web ni POWER?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat berapa banyak keuntungan yang sudah berjaya mereka hasilkan …

interface adalah menggunakan platform payment gateway toyyibpay yang di ajar dalam ebook ini

(Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.)

BERITA BAIK BUAT ANDA!

Jika Anda ORDER SEKARANG, Anda Dapat DISKAUN 70% Dan FREE TEMPLETE SIAP MENJUAL HANYA TINGGAL INSTALL & EDIT !

Diskaun 70%

Web Templete Hardsell Percuma

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT

Jom Dapatkan Ebook BMS SEKARANG Dengan 100% Jaminan Wang Dikembalikan ! Jika Rasa Ilmu Ini Tidak Bermanfaat Untuk Anda

Klik Button ‘Order Sekarang’ Di Bawah Untuk Tempahan

Ingat, Promosi Ini Boleh Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga sebenar dan tiada bonus akan diberikan.

Money Back Guarantee

Set Ebook Jerung Web

MYR299
MYR 89
  • 70% Discount
  • 24/7 support
  • Freegift templete menjual cuma tinggal install dan edit
  • 100% Money Back Guarantee
  • 24/7 support
  • Step By Step Guide A - Z
  • Padat
  • Mampat
  • Mantap
  • Simple
  • Mudah difahami untuk yang baru belajar
  • Ilmu Dalam Kelas Beribu Dicompile Dalam 1 ebook
Popular

Banyak. antara kandungan dalam ebook ni kami ajar cara beli domain, pasal setup wordpress, install plugin apa yang power, step by step cara setup email business, setup payment setup fb pixel dan banyak lagi rahsia yang mudah difahami untuk newbie. senang cakap dari zero terus boleh peniaga online yang berjaya la.

Anda yang memang zero pasal dunia online. atau yang memang biasa niaga online tapi masih lagi guna cara old skool

Ya. memang ebook ini ditulis untuk menjadikan anda seorang yang pandai mengatur dan menghasilkan duit melalui perniagaan website. 

Siapa kata? itu maknanya anda masih zero. lagi lah senang gile duit naik. rugi sapa tak pakai cara ni sekarang.

kalau anda player fb yang selalu main link whatsapp mesti tahu yang fb sebenarnye tak suka korang guna link tu. berapa ramai yang dah terkene flag. main website la senang tak payah whatsapp dah fb pun suke run iklan smooth je.

boleh. tapi kalu guna pc/laptop lagi senang sebab ebook ni pun di karang hasil dari kerja dekat pc.

Kami tawarkan diskaun 70% dan bonus free templete menjual yang proven dah hasilkan sale puluh ribu tanpa ada person incharge pun. anda tinggal install dan edit je content. dimana lepas promo akan naik balik harga asal RM499 dan tiada lagi templete. templete ni yang mahal. kalu tak kena gaya mcm mana orang nak beli.  

Jangan risau kita dah buat sehabis simple . tiada bahasa yang pelik. dan banyak menggunakan gambar. sangat mudah nak faham. dan jika ada masalah boleh pm kami di fb

Team jerung web akan email set ebook dalam masa  1 – 24 jam selepas pembelian dibuat bergantung pada jumlah order.