luangkan masa sehari bersama saya. Saya bantu anda buat FB Ads dengan bagus, berkesan & betul.

JOM JOIN PERSONAL GROUP COACHING FACEBOOK ADS DI PETALING JAYA SABTU DEPAN!

"Majoriti pengguna di Malaysia masih menggunakan Facebook sebagai media sosial utama. Dengan mengiklankan produk atau servis anda menggunakan FB Ads, ianya akan meningkatkan lagi peluang perniagaan anda untuk ditemui oleh prospek anda."

5 sebab kenapa anda perlu luangkan masa hadir ke KlinikFBAds #NewChapter ini

Nak menang dari pesaing

Mesti anda STRESS tengok pesaing dah makin ke depan, anda masih duk tahap sama. Sale pun masih slow, ape tah lagi buat iklan, tak menjadi

Kos iklan makin mahal

Dah buat iklan, tapi disebabkan tak berguru, iklan hentam kromo. Kos iklan tinggi nak cover kos pun tak lepas. Sakit lah macam ni kan?

Iklan jalan slow / tak gerak

Iklan pergi terlalu slow, leads masuk 1-2 je sehari. dah cuba macam-macam cara tak jadi. Anda macam dah give up kan buat iklan?

Takde prospek masuk

Spend RM100 sehari tapi prospek tak masuk. Allahu sakitnya. ramai ada masalah macam ni. puncanya sebab tak nak tambah ilmu FBADS terkini.

Iklan tak berkualiti

Rasa macam iklan dah tepu? tak berkualiti? ye ke iklan dah tepu? ataupun audience dah tepu? anda pun tak pasti.

5 sebab kenapa anda perlu luangkan masa hadir ke KlinikFBAds 

#NEWChapter ini

Nak menang dari pesaing

Mesti anda STRESS tengok pesaing dah makin ke depan, anda masih duk tahap sama. Sale pun masih slow, ape tah lagi buat iklan, tak menjadi

Kos iklan makin mahal

Dah buat iklan, tapi disebabkan tak berguru, iklan hentam kromo. Kos iklan tinggi nak cover kos pun tak lepas. Sakit lah macam ni kan?

Iklan jalan slow / tak gerak

Iklan pergi terlalu slow, leads masuk 1-2 je sehari. dah cuba macam-macam cara tak jadi. Anda macam dah give up kan buat iklan?

Takde prospek masuk

Spend RM100 sehari tapi prospek tak masuk. Allahu sakitnya. ramai ada masalah macam ni. puncanya sebab tak nak tambah ilmu FBADS terkini.

Iklan tak berkualiti

Rasa macam iklan dah tepu? tak berkualiti? ye ke iklan dah tepu? ataupun audience dah tepu? anda pun tak pasti.

INI YANG KITA AKAN BUAT DAN BELAJAR NANTI:

Kelas kita nanti adalah PRACTICAL & TACKTICAL, jadi anda akan terus buat sekurang-kurangnya 1-2 iklan siap terus dalam kelas. Ini modules kelas:

FAHAMI FUNNEL FB ADS

Ramai lagi tak faham macam mana ADS berfungsi, sebab tu lah iklan asyik tak menjadi. yelah, duk main tekan2 je tanpa ilmu kan? Semasa kelas, anda akan didedahkan dengan KNOWLEDGE FB ADS macam mana nak buat iklan jenis BRAND AWARENESS dan juga buat iklan jenis LEADS GENERATIONS.

BUAT SETTING + IKLAN SENDIRI

Sekarang, teknik yang bagus salah satunya adalah buat iklan terus ke WhatsApp. Customer journey akan jadi sangat efficient. Database pun senang nak kumpul dan tak perlu handle inbox page sangat. Ramai nak buat sendiri, tapi akhirnya tak menjadi

Klinik FB Ads setting iklan sendiri
Klinik FB Ads setting iklan sendiri

BUAT SETTING + IKLAN SENDIRI

Sekarang, teknik yang bagus salah satunya adalah buat iklan terus ke WhatsApp. Customer journey akan jadi sangat efficient. Database pun senang nak kumpul dan tak perlu handle inbox page sangat. Ramai nak buat sendiri, tapi akhirnya tak menjadi

selling copywriting untuk fb ads

SELLING COPYWRITING

masalah paling utama nak buat iklan adalah COPYWRITING. dan COPYWRITING juga lah FAKTOR UTAMA iklan kita perform atau tidak. Dalam copywriting pula, HEADLINE adalah MAIN THING yang buatkan orang STAY dan teruskan bacaan pada iklan anda nanti.

4+1 TEKNIK ADVANCE TARGETING SIFU

Kami sangat suka untuk dedahkan macam mana sifu-sifu di luar sana SETTING targeting di iklan mereka. Ada 5 cara sebenarnya, anda sendiri DECIDE nak pakai teknik mana. Semuanya sangat bagus & sangat senang di buat. In fact, teknik kami sendiri pun salah satu dari 5 teknik targeting ini.

Teknik Advance Targeting FB Ads
Teknik Advance Targeting FB Ads

4+1 TEKNIK ADVANCE TARGETING SIFU

Kami sangat suka untuk dedahkan macam mana sifu-sifu di luar sana SETTING targeting di iklan mereka. Ada 5 cara sebenarnya, anda sendiri DECIDE nak pakai teknik mana. Semuanya sangat bagus & sangat senang di buat. In fact, teknik kami sendiri pun salah satu dari 5 teknik targeting ini.

sop wajib untuk optimize iklan fb ads

S.O.P WAJIB UNTUK OPTIMIZE IKLAN

Tahu kah anda, ada SOP untuk optimize iklan? ramai tak tahu dan ramai main bedal je. Contohnya, iklan tak ok terus tutup. Apa indikator anda rujuk yang menyatakan iklan anda tu tak OK? Dalam kelas, kami sediakan 1 S.O.P yang kami sendiri guna untuk kami pantau prestasi iklan client dan kami OPTIMIZE iklan client.

FOLLOW TREND TERKINI MACAM MANA ‘JERUNG’ LAIN BUAT IKLAN, BARU HASIL KITA DAPAT PUN PADU!

Sangat penting bagi anda yang buat iklan gunakan Facebook Ads untuk mengikuti perkembangan algorithm terkini kerana Facebook sentiasa update. Kalau asyik duk guna teknik lama, setting lama, nescaya cara & gaya iklan anda pun dah ketinggalan. Masa kelas, kami kongsikan teknik terkini dan UP TO DATE cara beriklan dengan berkesan!

testimoni klinik fb ads 18aa

LAYAK KE KAMI MENGAJAR ANDA?

Master trainer klinik fb ads

MASTER TRAINER

Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & Owner bagi Bumbu Agency Sdn Bhd amat berpengalaman dalam menguruskan kempen MARKETING. Beliau adalah seorang TROUBLESHOOTER di dalam department MARKETING Bumbu Agency Sdn. Bhd. dan pengalaman beliau bukan dari teori semata-mata kerana beliau juga merupakan FOUNDER kepada beberapa brand seperti Zaralina Perfume, BatikSouq, Moosang & banyak lagi. Beliau dan #TEAMBUMBU sudahpun menganjurkan lebih dari 200 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan dah dihadiri oleh lebih dari 3000 peserta.

Testimoni (Anda Buat Anda Dapat!)

Luangkan Masa Sehari Bersama Saya, Saya Bantu Anda Buat FBads Dengan Bagus, Berkesan & Betul. Anda buat, anda dapat result, saya dapat kepuasan dapat bantu anda.

Special untuk anda yang nak COMMIT kelas kami, ini BONUS TAMBAHAN untuk anda:

Lunch set

Bagi menjimatkan masa rehat, kami sediakan set makan tengahari dan surau untuk anda solat di dalam tempat training. Jadi, tak perlu lah anda keluar makan dan solat di luar.

Lifetime member area access bernilai RM 888.00

Kami sediakan 1 member area di mana di dalamnya terkandung semua nota, video panduan dan tutorial yang akan membantu anda mahir lagi tentang cara buat iklan dengan bagus!

7 hari whatsapp/phone call direct support bernilai RM 199.90

Balik sahaja dari kelas semestinya macam-macam soalan nak tanya kan? Kami sediakan support selama 7 hari secara personal kepada peserta kelas.

Video panduan case study ads ikut niche bernilai RM 160.00

Sejujurnya video panduan ini kami jual kepada orang luar, tetapi kami berikan percuma sahaja kepada anda peserta kelas. Tak percaya? Beli di sini!: https://bumbu.Onpay.My/order/form/vpc

Video panduan manychat bernilai RM 80.00

Sebagai tanda penghargaan, kami turut berikan video ini kepada anda. Kami yakin ianya pasti berguna bila anda dah tak menang tangan nanti.

Bila kira balik, jumlah dalam RM nilai bonus ini kesemuanya adalah RM1934.90 DAN IANYA PERCUMA UNTUK ANDA NANTI!

Jangan berlengah lagi kalau nak cepat berjaya!

Special untuk anda yang nak COMMIT kelas kami, ini BONUS TAMBAHAN untuk anda:

Lunch set

Bagi menjimatkan masa rehat, kami sediakan set makan tengahari dan surau untuk anda solat di dalam tempat training. Jadi, tak perlu lah anda keluar makan dan solat di luar.

Lifetime member area access bernilai RM 888.00

Kami sediakan 1 member area di mana di dalamnya terkandung semua nota, video panduan dan tutorial yang akan membantu anda mahir lagi tentang cara buat iklan dengan bagus!

7 hari whatsapp/phone call direct support bernilai RM 199.90

Balik sahaja dari kelas semestinya macam-macam soalan nak tanya kan? Kami sediakan support selama 7 hari secara personal kepada peserta kelas.

Video panduan case study ads ikut niche bernilai RM 160.00

Sejujurnya video panduan ini kami jual kepada orang luar, tetapi kami berikan percuma sahaja kepada anda peserta kelas. Tak percaya? Beli di sini!: https://bumbu.Onpay.My/order/form/vpc

Video panduan manychat bernilai RM 80.00

Sebagai tanda penghargaan, kami turut berikan video ini kepada anda. Kami yakin ianya pasti berguna bila anda dah tak menang tangan nanti.

Bila kira balik, jumlah dalam RM nilai bonus ini kesemuanya adalah RM1934.90 DAN IANYA PERCUMA UNTUK ANDA NANTI!

JADI, BERAPA JE ANDA KENA BAYAR UNTUK YURAN KELAS NANTI?

Yuran kelas lama saya, teknik Musang adalah RM397.00

Yuran kelas lepas iaitu Turbo Leads adalah RM450.00

 

Tapi TUNGGU DULU, kami nak bagi offer istimewa untuk anda yang betul-betul nak belajar:

Promosi yuran Klinik FB ADS NEW CHAPTER terkini cuma RM299 SAHAJA!

Tarikh: Sabtu depan
Masa: 10 pagi – 5 petang
Lokasi: 19-2, PJCC Petaling Jaya (WAZE)

Nota penting

Ini adalah kelas praktikal @ hands on, bukan seminar yang anda hanya duduk & dengar je sepanjang hari. Kelas ini, anda digalakkan bertanya supaya segala kemusyikilan di kepala anda itu terlerai.

Saya akan dibantu oleh 1-2 orang trainer lain sepanjang kelas ini untuk memastikan anda berjaya buat dan faham.

Soalan lazim (faq)

PROMO #NEWCHAPTER cuma RM299 sahaja. Nak bayar full boleh, nak booking dulu RM100 pun boleh!

Maksima 10-18 orang sahaja. 1 trainer dan 1-2 assistant. Terpulang pada anda nak kata ini ramai atau tidak. Tapi percaya cakap saya, kelas orang lain kebanyakkannya 30-50 orang.

10 pagi mula, jadi datang lah awal. habis kelas jam 5 petang – 6 petang. lunch time selalunya sama waktu dengan Zohor.

Kena ada laptop sebab kita buat terus nanti iklan dalam kelas. Kalau tiada, kami sediakan khidmat sewa laptop dengan cas RM20 sahaja.

Bawa laptop dan buku nota. Jangan lupa pulak password Facebook tu ye sebab nanti nak log in. Wifi dan extension plug tak perlu bawa.

Senang sangat dan percuma!

Hotel pun ada 2 di area sini (walking distance). Cari di trivago DESARIA PJCC PETALING JAYA atau OYO IBOUTIQUE HOTEL PJCC PETALING JAYA

Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Kelas, hubungi cik IZA di:

CIK IZA

010 8989 188

Hakcipta Terpelihara Bumbu Agency Sdn Bhd – Klinik FB Ads #NewChapter 2019
19-2, Jalan PJS 5/30, Petaling Jaya Commercial Centre (PJCC)
Petaling Jaya, Malaysia