Wah memang best betul lah bangun pagi tengok handphone berbunyi sales kacing-kacing masuk secara auto dan non stop! Best kan????!

Sekarang dah 2020, kita kena automatekan bisnes kita dengan cara yang lebih efektif!

Anda Owner Bisnes dan ada masalah seperti berikut?

Penat nak reply whatsapp prospek satu persatu?

Lambat reply whatsapp prospek?

Takde masa nak follow up prospek?

Asyik kena bluetick je dengan prospek tapi tak membeli pun?

Kos sewa kedai mahal dan tak pulang modal dengan untung?

Kos gaji pekerja makin tinggi dan tak mampu nak bayar?

Aduhhhhh, memang susah la bisnes nak bersaing dengan orang lain kalua macamnie.....

Haaaa, dah stress & stuck sampai tak tahu nak buat apa?

Jangan risau! Kami #TeamBumbu sedia bantu automatekan bisnes anda dengan SALES PAGE iaitu tools marketing yang lebih sistematik, lebih efektif & kurang sakit kepala.

Bila order dah automate, kerja anda akan lebih mudah, cepat & anda ada masa lebih untuk berfikir kembangkan lagi bisnes anda.

KENAPA PERLU GUNAKAN SALES PAGE UNTUK BISNES ANDA?

Sales Page tools marketing yang paling efektif & high conversion sekarang nie

Segala info A-Z tentang produk ada dalam Sales Page

Dengan sekali klik je, tersusun maklumat A-Z tentang produk anda. Prospek hanya perlu pilih je yang mana nak

Prospek lebih mudah buat pembelian secara automation dengan payment gateway ecomerce

Kedai online anda boleh dibuka 24 jam & 365 setahun tanpa tutup dan mesra pengguna

Tak perlu hired team sales yang ramai, hanya perlukan seorang admin sahaja untuk uruskan order

Tak perlu lagi nak manual reply whatsapp prospek

BERALIH SEKARANG KE SALES PAGE UNTUK AUTO KAN SALES ANDA!

INI PAKEJ TERBAIK UNTUK ANDA!

Enter your title

Enter your description
RM 2,157 ONE TIME PAYMENT ONLY
  • Domain & Hosting untuk setahun
  • Convincing Write Up
  • Payment Gateway Set Up using Toyyibpay
  • 1 Year Maintenance Support
  • Customize Design
Popular

APA KATA TESTIMONI KAMI...

“Sejak guna Sales Page nie, urusan order saya lebih mudah & auto, kerja lebih sistematik & just tunggu sales masuk je”
Fazliena Isa
Pemilik HANASKIN Solution, Bangsar
“Sekarang nie dah tak perlu buang masa nak reply whatspp prospek, semuanya dah boleh buat pembelian yang sangat mudah” – Fadli, Pemilik Kaptens Snack – Shah Alam
Fadli
Pemilik Kaptens Snack - Shah Alam
“Kos overhead bulanan makin rendah, boleh jimat 70%, kalua dulu nak bayar sewa & gaji staff yg ramai!
Zarwinie
Zarwinie, Pemilik Kota Kinabalu

Bestnyaa ada Sales Page sendiri, lebih trusted & disegani competitor! Tempah slot anda sekarang untuk dapatkan potongan harga 30%! Tawaran istimewa ini hanya dibuka untuk 19 client pada bulan ini sahaja!

Japppp ada lagi yang best! Kami nak berikan anda website design secara PERCUMA bernilai RM399!

Kami nak bagi offer menarik untuk anda! Sales Page lengkap dgn harga mampu milik!, hubungi konsultan kami sekarang!

×

Hello!

Click our representatives below to chat on WhatsApp for more details or inquiries.

× How can we help you?