Digital Marketing Agency Malaysia| Bumbu Agency

Panduan lengkap seo

Servis Buat Website : Upah Buat Website Murah 2023

Servis Buat Website 2023 : Bila nak buat website, pasti ramai yang terfikir berapalah agaknya kos yang nak dilaburkan untuk siapkan sebuah website. Tidak dinafikan, kos untuk membangunkan sesuatu website menelan belanja yang agak tinggi. Lebih-lebih lagi yang jenis custom website. Namun, tahukah anda, upah buat website masih ada yang murah.

Servis Buat Website

(Photo Referent: Emo Blog)

Bila orang nak buat website untuk produk dia, Kita pun mula kelam kabut nak buat benda yang sama sedang kan kita tak tahu satu apa pun pasal website. Orang buat, kita buat, asal tak terketinggalan zaman. Sedangkan kita tak tahu pun website tu penting ke tidak untuk jenis produk kita.

Nak lagi advance, buat website tu sendiri. Bila dah siap, mula lah banyak masalah yang datang. Pastu tak tahu nak refer dekat siapa.

Dalam artikel kali ni, saya bukan nak marah-marah atau menakutkan anda. Tapi sebagai peringatan dan situasi sebenar dunia website ini. Jadi, saya nak kongsikan apa masalah yang selalu usahawan hadapi berdasarkan pengalaman kami yang menawarkan servis buat website kepada client.

Servis Buat Website Boleh Kurangkan Masalah

Siapa pernah buka je website, tengok-tengok ada a few design yang sepatutnya ada dekat website hilang? Masalah ni tak semestinya jadi dekat halaman utama website kita je.. Ada juga dekat halaman utama tak ada masalah apa-apa tapi bila buka halaman kedua, ada design yang hilang..

Masalah ini pernah terjadi dekat website salah seorang client yang kami jaga. Dekat first page dia okey je tapi buka page2 yang lain semua error. Habis semua design website dia hilang. Kesian dekat client kami ni.

Risiko Tidak Lantik Yang Professional

Perkara macam ni biasanya disebabkan error design website itu sendiri. Contoh dia,  macam apa yang kami bagitahu tadi. Ada design yang ada dan yang hilang.

Ada sesetengah pihak yang mungkin tak ambil berat pasal perkara ini tapi ini lah yang akan bagi prespektif dekat pengunjung yang datang melawat website kita! Dengan kata lain, seolah-olah kita tak kisah pun apa perspektif mereka dan tak peduli pun pasal mereka. Sedangkan, mereka lah bakal pembeli produk kita!

Perlu Tak Ambil Pakar Buat Website Yang Mahir ?

Jika anda mengambil servis buat website daripada individu atau syarikat yang mempunyai kepakaran dalam develop website. Mereka akan membantu anda untuk membuat design yang anda inginkan meskipun design yang anda suka itu sulit untuk diproses. Mereka akan maklumkan setiap proses yang telah mereka lakukan supaya anda tahu update terkini website anda.

Kenapa saya kata walaupun design itu sulit? Memang benar design atau template yang kita suka semua ada di google tapi tak semua yang mudah untuk kita setup.

Ada sesetengah design yang memerlukan sentuhan servis buat website seperti teknikal setup, setup plugin-plugin yang diperlukan atau setup flow website kita supaya lebih teratur dan memudahkan bakal pelanggan yang masuk ke dalam website kita nanti. Sebab itu anda perlukan bantuan servis buat website yang berkemahiran tinggi.

Mereka juga nanti akan pastikan website anda laju dan jika mempunyai error, mereka akan cari jalan untuk selesaikan dengan kadar yang segera.

Servis Buat Website Dari Bumbu Agency

Di Bumbu Agency, kami menawarkan servis buat website dengan kos yang berpatutan. Boleh dikatakan, harga upah buat website murah 2021 yang bumbu agency tawarkan amatlah berbaloi. Terlalu banyak servis buat website yang bumbu agency tawarkan kepada syarikat-syarikat dan semuanya memberi maklumbalas yang baik.

Syarikat kami sangat berpengalaman di dalam industri dan mempunyai portfolio yang kuat. Hubungi Encik Umar di 0176026002 atau Cik Iza di 0108989188 untuk pertanyaan lanjut.

Bumbu Agency sangat aktif di media sosial, follow kami!

  1. Instagram: @bumbu.agency
  2. Facebook: Bumbu Agency
  3. Twitter: @bumbuagency
  4. Tiktok: @bumbuAgency

Leave a comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
BUMBU AGENCY
Marketing
Digital Agency
Bumbu Agency Sdn Bhd is Malaysia’s integrated marketing and production company under one roof.
GENERAL INQUIRIES
bumbuagency@gmail.com